Home Nieuws 65 jaar Kinderboekenweek

65 jaar Kinderboekenweek

285
‘Reis je mee?’ – 2 tot en met 13 oktober 2019 In de eerste helft van oktober wordt in menig lesprogramma van Nederlandse scholen ruimte gemaakt voor een landelijk, jaarlijks terugkerend project dat dit jaar haar vijfenzestigste verjaardag viert: de Kinderboekenweek. De activiteiten en de boektitels zijn bedoeld voor alle groepen van de basisschool en zijn ingericht en uitgekozen naar aanleiding van een thema dat past binnen de belevingswereld. Basisscholen kunnen lespakketten bestellen met daarin volledig uitgewerkte activiteiten en alle bijbehorende boektitels per groep gespecificeerd. ‘Kinderen voor Kinderen’ zorgt elk jaar voor een lied bij dit thema. Op YouTube zijn

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelHet is weer voorbij die mooie zomer
Volgend artikelKoopkracht
Wieteke Abram
Werkte als leerkracht voor een openbare Jenaplanschool en de Oranje Viermaster, en sinds vier jaar bij NOAP. 15 jaar in Portugal. Woont met Timo (13), Eva (11), hond Levi, paard Trovão, katten Mili en Timi en cavia Lizi in een huisje vlak bij Silves.