Home Nieuws NCA-nieuws Blik op Portugal – Kerstspecial

Blik op Portugal – Kerstspecial

426

De kerstspecial van Blik op Portugal valt binnenkort bij alle NCA-leden op de mat. Maya Tol, stadsgids in Lissabon, neemt ons mee naar het onbekende Lissabon en deelt haar tips. Het jaar 2020 zal de boeken in gaan als het coronajaar. Een jaar vol nieuwe kansen, of een jaar om snel te vergeten? We vroegen het drie ondernemers. Isabel gelooft in de volkswijsheid: “Quem canta, seus males espanta!” Vrij vertaald: Zingen verdrijft het verdriet. Hub, Mieke en Elsa geven een blik op religie.

Het lag misschien voor de hand om het sterrenrestaurant van zijn ouders over te nemen, maar chef Roeland Klein koos voor het avontuur. In 2014 liet hij de Nederlandse horeca achter zich en na diverse omzwervingen is hij chef in het Lagos Avenida Hotel. (Nog) geen sterren, maar wel een bib gourmand en veel meer vrijheid. Je leest het hele verhaal in deze editie van Blik op Portugal.

Dit jaar is er weer een grote NCA-Kerstpuzzel. Een team uit Minnesota zal 32 als de som van twee getallen nooit meer gebruiken. Waarom? Weet jij het antwoord op deze vraag (en 44 andere), doe dan vooral mee, en maak kans op prachtige prijzen.

Blik op Portugal is het maandblad van de NCA Portugal. NCA-leden krijgen het tijdschrift thuisgestuurd. Ook lid worden? Neem contact op met het secretariaat via info@ncaportugal.com. Vragen, opmerkingen of tips voor de redactie van Blik op Portugal? Stuur een mail naar redactie@ncaportugal.com.