Home Nieuws Dilemma

Dilemma

602
Er is oorlog in Nederland Pensioenland. Volgens wettelijk vastgestelde rekenregels moeten de pensioenen van miljoenen Nederlanders komend jaar gekort worden. Dat hakt er best in, al moet je dat ook weer niet overdrijven. En er is geen ontkomen aan. Dat zint een groepje ‘prominenten’ niet. Zij schreven in oktober een brief aan fractievoorzitters van de Tweede Kamer. Dat deden ze met inzet van alle beproefde klassieke middelen van babyboomers (u weet wel: behoudzucht en confessionele bestuurdersdrang) om eerder genomen, democratische besluiten en geldende wet- en regelgeving over die rekenregels om zeep te helpen en die op handen zijnde kortingen van

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelVerwarring alom vanwege die gekke klinkers
Volgend artikelGut, het is alweer november
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.