Home Geld & Recht Eensgezinde hoffelijkheid

Eensgezinde hoffelijkheid

327
Kent u dat woord nog? Hoffelijkheid! In de opmaat naar het nieuwe jaar 2019 vatte het begrip mij bij de kraag en liet niet meer los. U herkent dat misschien wel, zo’n periode waarin alles even stil lijkt te staan, op adem komt. Dé gelegenheid bij uitstek om heel veel te lezen en herlezen. Ditmaal de Europese grootmeesters van de literatuur zoals ‘uw’ Portugese helden bijvoorbeeld: Fernando Pessoa en J. Rentes de Carvalho. Maar ook Hongaren als Sandor Marai en Miklos Banffy. En niet te vergeten de Italiaan Roberto Calasso. Onder hen reken ik ook mijn persoonlijke Nederlandse held Louis

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelEen vervallen factuur (niet) betalen?
Volgend artikelTuinieren in februari
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.