Home Nieuws Garantie tot de deur

Garantie tot de deur

277
Vooraf een korte waarschuwing. Bent u boos omdat er gekort wordt op uw pensioen? Of omdat u vindt dat u niet nog meer premie kan ophoesten? Lees dan vooral niet verder! Denk om uw hart! Waarom is de rente zo laag? Dat is niet de schuld van centrale bankiers die de rente kunstmatig laag houden. De oorzaak ligt vooral bij factoren zoals een wereldwijd toegenomen spaarzin en een afgenomen investeringsbereidheid. Dat laatste vooral bij overheden. Zoals u wellicht weet, streeft de Europese Centrale Bank (ECB) naar een inflatie onder en dichtbij de twee procent. Nu de inflatie al jaren onder

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelEr op uit: Peniche
Volgend artikelCUF Tejo Hospitaal geopend
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.