Home Maatschappij Columns Het beste pensioenadvies

Het beste pensioenadvies

665
Het best denkbare pensioenadvies is …., langer doorwerken. Dat is niet alleen financieel gunstig, maar ook goed voor uw welzijn. Onderzoek wijst keer op keer uit dat werk gelukkig maakt. En twee jaar langer doorwerken, levert voor de meeste werknemers 15% meer pensioen op. Tel uit je winst: gelukkig en in goede welstand en welzijn ouder worden. Wie wil dat nu niet? Wat zegt u? De pensioenleeftijd is de laatste jaren al omhooggegaan? Nou en? 70 is het nieuwe 60. Houdt u zo lang doorwerken (fysiek) niet vol? Waarom dan geen deeltijdpensioen? Of doorwerken in een lagere, minder belastende functie

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelWat staat er op de agenda in 2020?
Volgend artikelEuropese openbare aanklager
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.