Home Maatschappij Interviews Joost Rombouts blikt terug

Joost Rombouts blikt terug

531
“Ik heb veel om dankbaar voor te zijn” Alweer acht jaar geleden werd ik door de voormalige voorzitter Léon Geerlings gevraagd in het bestuur van NCA Portugal. Dat wilde ik wel, op voorwaarde dat ik de Business Club mocht gaan runnen. Ik was er een paar keer geweest en dacht dat het beter kon. Ik vond het erg leuk om te doen en, al zeg ik het zelf, het was een succes. Er kwamen veel mensen op af, en dat is eigenlijk ook zo gebleven, vijf jaar lang. Zo’n 3 jaar geleden bleek dat de financiën niet op orde waren. We

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers