Home Geld & Recht Keer het eens om

Keer het eens om

597
In mijn hoedanigheid als hoofdredacteur van een vakblad voor de financiële sector had ik het voorrecht vorig jaar twee hoogleraren te interviewen over noodzakelijke veranderingen in het pensioen- en zorgstelsel in Nederland. Saai? Helemaal niet! Zonder gehinderd te worden door een ballast aan juridische, fiscale of andere obstakels en al evenmin beïnvloed door de mores in pensioenland of in de zorg, komen zij met twee oplossingen voor een in de toekomst nijpend dilemma. Dat van de financiering van en toegang tot langdurige zorg aan senioren.  De beide mannen zien een groeiende groep ouderen die vanwege een ruim pensioeninkomen en wat

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelWerken in Portugal – Zelfstandige
Volgend artikelDe Portugal Pioniers – Arnold en Sjoukje
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.