Home Nieuws Koopkracht

Koopkracht

679
Koopkracht! Hoe meet je dat? En wat heeft dat met pensioen – het meest besproken onderwerp in deze column – te maken? Wie van u nog niet zo lang uit Nederland weg is, of er de laatste twee decennia regelmatig terugkomt, kent ongetwijfeld Loesje. U weet wel die ‘dame’ die te pas en te onpas in het publieke domein op posters haar commentaar geeft op allerlei actuele zaken. Meestal met een tekst met dubbele of nog ‘dubbeler’ bodem. U bent ook vast nog niet zo lang ‘Portugees’ om zich te herinneren dat de jaarlijkse ‘Troonrede van Majesteit’ op Prinsjesdag van

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikel65 jaar Kinderboekenweek
Volgend artikelNederlandse longarts in de Algarve
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.