Home Nieuws Activiteiten Laat je inspireren en in beweging brengen door Jel!

Laat je inspireren en in beweging brengen door Jel!

936
inzichtkaart maken

Op 28 april om 10 uur leren we een zielskaart maken (gebaseerd op de techniek van soulcollage van Seena Frost). Iedereen kan zo´n zielskaart maken, mannen, vrouwen, jong en oud. Deze kaart levert jou gegarandeerd nieuwe inzichten!

Tijdens het webinar laat ik je kennismaken met de zielskaarten. Eerst neem ik je mee in een stukje van mijn reis met de kaarten.

Daarna maken we met elkaar een eenvoudige kaart. Hoe je dat doet? We spelen met fantasie, intuïtie en een paar krachtige beelden om jouw eerste persoonlijke zielskaart te maken met een liefdevolle boodschap voor jou alleen.

Wat heb je nodig?

  • Verzamel een paar tijdschriften met daarin vooral veel foto’s.
  • Een kaart van karton heeft de maat van ongeveer 12 bij 19 cm.
  • Een scherpe schaar, lijm, als je dat in huis hebt een scherp mesje en dan ook een snijmat.
  • Internet
  • Kopje thee!

zielskaart maken

Wie is Jel?

Na de Middelbare Meisjesschool ging ik studeren aan de Rotterdamse Dansacademie. Ik bleek al snel een goede pedagoog, maar wilde koste wat het kost eerst zelf dansen. Later ontwikkelde ik mij als pedagoog. Ik leerde studenten hun eigen bewegingen te ontdekken, te voelen en daar betekenis aan te geven in hun dagelijks leven. Ik zag wat ik van nature al deed, en zag ook wat het inhield.

Op spiritueel gebied vond ik herkenning en werd ik door meerderen begeleid. Gestaltsessies hielden mij echter stevig op aarde. Geboeid door mijn eigen bewegingen ben ik zelf ook de Gestaltopleiding gaan volgen. Ik werk tegenwoordig als coach moeiteloos helen, het zachtaardige zusje van de Gestalt therapie. Kort gezegd reis ik door diepere lagen en tijdlijnen zodat oude trauma´s geheeld kunnen worden.

Ik ben al lang getrouwd met Har Voogt. Mensen voelen zich veilig bij hem en vaker krijgen we te maken met mensen die wel wat steun kunnen gebruiken. Samen in Casa Kinetica houden we altijd onze deur open voor wie een tijdelijk en veilig onderkomen nodig heeft.

Ik hou van mensen inspireren en motiveren de weg van hun hart te volgen, te geloven in eigenheid om te gaan schitteren!

Voor meer informatie wie ik ben, neem eens een kijkje op mijn website https://www.soultravels.org

Heb je nog vragen? Leuk als je me dan schrijft naar info@soultravels.org

HOE DOE JE MEE?

Geef je op via: info@ncaportugal.com
Voor aanvang zullen we een zoom link sturen met inlog codes en instructies!

WAT KOST HET?

Voor NCA leden is GRATIS! Voor niet-leden: €7.50

WORDT LID VAN DE LEUKSTE CLUB VAN PORTUGAL!

Hieronder de link met alle voordelen op een rijtje en aanmeldformulier:
http://online.ncaportugal.com/lid-worden/