Home NCA Portugal Het bestuur

Het bestuur

De statuten en het interne reglement zijn vastgelegd. De oprichting is gepubliceerd in de Portugese staatscourant ‘Diário da República’ van 12 mei 2005.

Op dit moment bestaat het bestuur uit:Margaret Krijnen, voorzitter
Als zevenjarige droomde ze ervan om in Portugal te gaan wonen ‘wanneer ze later groot was’. Zeven jaar geleden werd de daad bij het woord gevoegd. Met haar achtergrond in de medische & zorghoek en het (farma)bedrijfsleven is Margaret Alegria Health begonnen. Ze woont met partner, twee kinderen, vier honden, drie katten, een hamster en een vis in Portimão.


Luc Hautvast, penningmeester
Luc en zijn vrouw Laura, beide fervent golfers, wonen sinds begin 2020 in Vilamoura. Na een studie bedrijfskunde in Groningen heeft Luc ruim 30 jaar voornamelijk als Expat voor verschillende bedrijven in de scheepvaart- en elektriciteitsbranche gewerkt. Door die bedrijven werd hij naar meer dan 10 landen in Europa en Azië uitgezonden.


Edwin Geelen
Edwin Geelen (1963) woont sinds 2016 in de Algarve. Verzorgde patiënten in België en verzorgt nu, samen met zijn vrouw Yolanda, gasten in hun B&B. Is daarnaast ook nog event-organisator en zanger (in spe).


Bruno Fermin Melo
Geboren in Zeist, maar doorliep de lagere school in Lissabon, waar hij later ook rechten ging studeren, met specialisatie in Portugees onroerend goedrecht en internationaal erfrecht. Heeft sinds 2006 een eigen advocatenpraktijk in de Algarve.