Home Ondernemersclub Portugal

Ondernemersclub Portugal

Een uniek platform voor ondernemers in Portugal

Als lid van de NCA-Ondernemersclub maak je deel uit van een uniek platform voor ondernemers, met daaraan gekoppeld een aantal zakelijke voordelen. De NCA stimuleert de onderlinge contacten en creëert een podium voor vruchtbaar relatiebeheer en succesvol netwerken. Elk zakelijk lid van de NCA geniet naast zijn lidmaatschap van de NCA-Ondernemersclub ook de voordelen van een particulier lidmaatschap van de club.

Een goed zakelijk netwerk is de sleutel tot succes

De NCA-Ondernemersclub is voor iedereen die zaken doet in Portugal en deel wil uitmaken van een uniek platform van ondernemers. De NCA-Ondernemersclub biedt exclusieve toegang tot een doelgroep van vele duizenden Nederlanders en Vlamingen in Portugal – zowel residenten als vakantiegangers. U kunt bij ons adverteren, zowel online op onze website als in de drie grote publicaties: het maandelijks magazine “Blik op Portugal”, de jaarlijkse “Blik op Algarve” en de jaarlijkse “Portugal Gids”.

U krijgt bij uw lidmaatschap altijd een gratis vermelding en link naar uw site op “De Portugal Gids online”.

Wij helpen u netwerken

De NCA-Ondernemersclub organiseert jaarlijks een aantal themabijeenkomsten met collega-ondernemers uit diverse branches. Iedere keer weer een bijzondere gelegenheid om met andere ondernemers in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Die bijeenkomsten kunt u – op verzoek – ook gebruiken om uw bedrijf onder de leden te promoten via een bedrijfspresentatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Eerstvolgende ondernemers bijeenkomst:

21 januari 17 uur. Vrijdagmiddag borrel.