Home Verhalen en interviews Columns Zinvol leven doe je zelf

Zinvol leven doe je zelf

338
Gun jezelf een ‘dazzling smile’ Behalve een modewoord is ‘zingeving’ vooral ook een kwestie waarover veel mensen zich al eeuwenlang het hoofd breken. Hoe geef je het leven betekenis; voor jezelf, maar ook voor anderen. De kunst is om niet in platitudes te vervallen maar dicht bij jezelf te blijven. Twee antwoorden in dit zelfonderzoek zijn blijven hangen. Betekenis heeft het leven alleen in relatie tot de ander(en). Da’s één. En het meest gelukkig ben je op die momenten waarin je helemaal opgaat in dingen die je graag doet. Zo zelfs dat je de tijd vergeet en de grote waarom-vraag

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelEen kleurrijke kerst
Volgend artikelWat zijn de aanvullende Corona regels met Kerst en Oud & Nieuw in Portugal?
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.