Home Nieuws NCA-nieuws 200 x Blik op Portugal!

200 x Blik op Portugal!

370

Deze Blik op Portugal is de laatste van 2022, de 200ste en heeft als thema ‘Verwen jezelf’! Wat een fijn thema!

Voor NCA leden zal deze binnenkort per post bezorgd worden! Wat kunnen we zoals verwachten in dit jubileumnummer?

  • Heino Folmer legt uit waarom we bepaalde dingen zo fijn vinden, gelukshormonen!
  • Wat als je (terug) in België of Nederland bent? Waar haal je dan je wijn? Blik op Portugal geeft je 10 kerst-verwentips.
  • Het NCA Kerstdiner. We laten ons verwennen door Kenny Robbers, die een heerlijke Indonesische maaltijd gaat voorschotelen. 21(al vol) en 22 december
  • Stralende sterren. Michel van der Kroft verloor zijn hart aan Portugal nadat het daarvoor was veroverd door zijn grote liefde Maria….
  • De Kerstpuzzel! Word jij straks in het zonnetje gezet met een interview en een fotosessie in de Blik op Portugal?
  • Mitchel en Selina Elbers hebben hun droom waargemaakt. Met Moodz verwennen ze anderen in de bergen achter Silves. Speciaal voor NCA leden doen ze een hele mooie aanbieding

In de moed met Moodz

Kom op zondag 11 december naar Moodz om te genieten van het geheel nieuwe saunalandschap. Van 10.00 tot 16.00 uur heb je toegang tot alle faciliteiten zoals een infraroodsauna, Finse sauna, meditatieruimte, hammam, ijsbad, jacuzzi, yogadek, zweefbedden en het zwembad. Bij ontvangst ontvang je een heerlijke smoothie; er is de hele dag vers fruit en scrubzout. Daarnaast is een massage (30 minuten) inbegrepen evenals een yogasessie (45 minuten). Een volle dag dus. De lunch is optioneel (€ 14,95). Dit alles voor de speciale NCA-prijs van € 89,95 (normaal € 149,95). Meld je direct aan bij Moodz (info@moodz.pt).

Dit was het laatste nummer van 2022, het eerstvolgende nummer komt in februari. Het januari nummer verschuiven we naar juli!!!

Wil jij ook genieten van alle voordelen van de NCA Portugal?

Wordt dan lid en ontvang o.a. 10x het prachtige Blik op Portugal, geniet van kortingen bij leuke activiteiten, gratis deelname aan webinars en nog veel meer!

Lid worden