ondernemersborrel in Lissabon EN Portimao
NCA Portugal Voor iedereen die meer wil weten over wonen, werken en leven in Portugal

We kijken terug op een heel geslaagde Jaarmarkt 2022. Veel ondernemers met standjes en nog veel meer bezoekers! Een mooie foto impressie

Ondernemersborrels in Lissabon en Portimao

Vind jij het leuk om andere ondernemers te ontmoeten? 

Een vrijmibo (vrijdagmiddagborrel) is daar een ideale gelegenheid voor. 

-18 november van 17-19 uur zal dit plaatsvinden in Lissabon en wel bij ‘By the Wine’ in Lissabon. 

Prijs: €15 voor wijnproeverij en tapas. Gelieve je op te geven VOOR 11 november per email: info@ncaportugal.com

Meer informatie

-25 november van 17-19 uur zullen we het nieuwe cultureel centrum ‘Aldeia’ inwijden met een drankje en een hapje! €15 voor hapjes en drankjes ter plaatse. 

Het cultureel centrum Associação de Aldeia de Portimão staat in de startblokken met heel veelzijdige activteiten. 

Aldeia betekent dorpje, dit is een dorpje achter de kerk van Portimao, waar artiesten samenkomen. Denk daarbij aan muziek en festivals maar ook kleinkunst, theater, comedy, alles kan! De eigenaar Yuri Wentink, zal ons enthousiast vertellen over dit unieke, nieuwe projec, het culturele dorpje achter de kerk. Parkeren kan in de parkeergarage op 5 minuten lopen afstand!

2023

Promoot jouw bedrijf via de NCA Ondernemersclub

Een leuke manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen!

2023 staat voor de deur en we zijn bezig met de jaarplanning. Vind jij het leuk een ondernemersborrel te organiseren bij jouw bedrijf? Laat het ons weten!

Webinar

We hebben genoten van de social media webinar. Voor komend jaar staat op de planning: “Hoe haal je meer klanten uit je website!” met Rimke de Groot. 

Wederom een niet te missen webinar voor iedere ondernemer. Datum volgt zo spoedig mogelijk. 

Ondernemers in de toeristen sector

Voor het T-rELMA- project – een onderzoekstraject van de Universiteit van de Algarve , zijn we op zoek naar (Nederlandse en Vlaamse) ondernemers die in landelijke delen van de Algarve een bedrijf zijn gestart in de toerisme sector. We horen graag meer over de ervaringen bij het opstarten en runnen van een eigen bedrijf. 

De onderzoekers willen zoveel mogelijk ervaringen in kaart brengen en zo een goed beeld te krijgen over wat er leeft en wat er speelt onder buitenlandse ondernemers in de Algarve

T-rELMA staat voor Tourism-related Entrepreneurial Lifestyle Migration in the Algarve - bekostigd vanuit de Portugese Foundation for Science and Technology (FCT). Meer informatie over dit project is te vinden op: 

http://www.t-relmaualg.com/en/projecto/

Als je aan dit onderzoek mee wilt doen, dan kan dat op twee manieren. Via de onderstaande linkjes kom je op een vragenlijst (Engelstalig of in het Portugees). Het invullen ervan kost ongeveer 10 minuten tijd.

http://www.esght.ualg.pt/quest/index.php/692278?lang=en (Engelstalig) of http://www.esght.ualg.pt/quest/index.php/692278?lang=pt (Portugees).

Als je uitgebreid wenst te vertellen over jouw ervaringen, dan kunnen zij voor een interview langskomen. Als je hierin geïnteresseerd bent, stuur ons dan een mailtje via: trelma@ualg.pt

Zonnige groeten,

Margaret Krijnen, Jacqueline Ram en Michele Wolters

Lees ook op onze website...

10 slimme manieren om water te besparen in de tuin
5 antwoorden op verzekeringsvragen
Een extra dikke Blik op Portugal met als thema Overwinteren in Portugal
Nieuwe ambassadeurs in Portugal
NCA Portugal

Je ontvangt deze e-mail omdat je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van NCA Portugal.
Afmelden / wijzigen instellingen    |    Bekijk in browser