Home Maatschappij Aantal gedumpte honden neemt toe

Aantal gedumpte honden neemt toe

921
Eén gemeente, één asiel, 240 honden en enkele vrijwilligers: de opvang van ADDAF wordt dagelijks geconfronteerd met de vele dieren die vaak in slechte conditie gedumpt worden. Een bezoek aan dit asiel laat alarmerende zorgen maar ook lichtpuntjes zien. Het rustige plaatsje Fafe lig in het noorden van Portugal, vlakbij Guimarães. ADDAF (Association for the Defense of Animal and Forest Rights) herbergt momenteel 240 honden die in de steek gelaten zijn door hun eigenaren. Vaak gewond, ondervoed of uitgedroogd worden ze aangetroffen. Op straat of vastgeketend bij de ingang van de opvang. Of deze dieren een goed leven hadden bij

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelSigarettenpeuken op de grond gooien wordt beboet
Volgend artikelTermijn voor btw-betaling verlengd met 5 dagen
Avatar
Rotterdammer die vanwege de liefde in 2018 haar stad inruilde voor een plaatsje vlakbij Porto. Met haar artikelen wil ze haar lezers informeren, inspireren en motiveren. Van locals met een bijzonder verhaal tot aan mooie plekjes en levenswijzen. Goede initiatieven die een betere wereld & het welzijn van mens en dier bevorderen hebben haar aandacht.