Home Nieuws Activiteiten Auto invoeren in Portugal, hoe doe je dat?

Auto invoeren in Portugal, hoe doe je dat?

215
auto invoeren Portugal

Woensdag 21 april om 16 uur (PT tijd) gaat Marieke ons alles vertellen over hoe en wat over een auto of camper invoeren in Portugal.

Mijn naam is Marieke Roukema en samen met mijn echtgenoot Michael Albers werken we in ons bedrijf, Albers & Roukema, Lda.

‘Toen wij besloten om te emigreren, zijn we direct met de voorbereidingen gestart. Hoewel we ons goed hadden voorbereid, kwamen wij dingen tegen die anders liepen dan gepland. Denk aan de invoer van de auto. We kwamen erachter dat deze volgens de verzekeringsvoorwaarden niet zo lang in Nederland verzekerd kon blijven. Of denk aan de leerplicht, die hier een jaar later begint dan in Nederland. En als een kind in groep drie in Nederland zit, betekent dat niet dat hij in Portugal altijd naar de eerste klas van het basisonderwijs mag.

Als we daarover spraken met anderen, die al eerder waren geëmigreerd, kwamen er vaak hele verhalen naar boven. Verhalen over wat er allemaal misging bij hen of bij hun vrienden en kennissen. Zo zagen wij steeds vaker dat niet alleen wij, maar ook anderen, liever wat hulp hadden gehad bij de emigratie. Omdat dan de problemen die een ander al had ontdekt, vermeden hadden kunnen worden.

Inmiddels zijn wij meer bezig met de invoer van auto’s, adviesgesprekken en vertalen van en naar het Portugees dan met andere werkzaamheden.’

Website: https://albers-roukema.pt/

SCHRIJF JE IN!

Stuur een email naar: info@ncaportugal.com

Alleen na inschrijving via de email ontvang je een zoomlink met inlog codes (en uitleg hoe zoom werkt, mocht je hier niet bekend mee zijn). Deze link wordt op de dag zelf verzonden.

WAT KOST HET?

Voor NCA leden: GRATIS. Niet-leden betalen €7.50

GEEN LID VAN DE LEUKSTE CLUB VAN PORTUGAL?

Kijk dan eens op onderstaande link, daar vindt u alle voordelen op een rijtje plus aanmeldformulier!

http://online.ncaportugal.com/lid-worden/

Tot online!