Home Maatschappij Columns Beïnvloeding

Beïnvloeding

58
Weet u het nog? Mijn zomer bijdrage aan Blik op Portugal betrof ‘Ommetje’, de razend populaire app van de Hersenstichting. Een app waarmee deze stichting meer dan één miljoen mensen aan het wandelen kreeg. Hoe? Door stelselmatige beïnvloeding aan de hand van tien tactieken. De app is slimmer dan menig influencer van vlees en bloed. Alles voor het goede doel …; uw hart en hersenen zijn immers onbetaalbaar. Mijn advies luidde: integreer die slimme beïnvloedingstactieken in uw eigen online en andere commerciële strategieën om het grote geld naar binnen te harken (of gewoon het hoofd boven water te houden in

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelOntmoet andere Nederlandstalige ondernemers in Portugal!
Volgend artikelInternationaal pandemieverdrag
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.