Home Maatschappij Columns Bent u al beïnvloed?

Bent u al beïnvloed?

171
Afbeelçding: www.hersenstichting.nl/ommetje/ Hoe is dat bij u in Portugal? Hier in het koude kikkerlandje is iedereen massaal aan de wandel. ‘Ommetje’, de razend populaire app van de Hersenstichting, heeft inmiddels meer dan 1 miljoen gebruikers en per dag worden er ongeveer 500.000 ommetjes gelopen. Notoire bankzitters en doorgewinterde slapers doen massaal aan een energietransitie die de D66- en GroenLinks lobbyisten van de ‘groene golf’ doen knarsetanden van jaloersheid. Maar het gaat hier om een fysieke en persoonlijke energietransitie. Het succes van ‘Ommetje’ hoeft geen verwondering te wekken. De app is bepaald niet vies van beïnvloeding en doet precies waar privacy

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelPortugal laat de blauwe vlaggen wapperen
Volgend artikelRuimte voor gevoel
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.