Home Nieuws NCA-nieuws Blik op Portugal – eigen wijn eerst

Blik op Portugal – eigen wijn eerst

1116

Het oktobernummer van Blik op Portugal staat in het teken van wijn. Cobie Visscher en Klaas Graver maken een Dão van eigen makelij. Lees het verhaal van Sjerp Martin. Hij was ooit bankdirecteur, maar sinds 2007 bestieren hij en zijn vrouw de wijngaard Quinta de Religães in Castelo de Paiva, zo’n 50 kilometer van Porto. “Ik ga het lekkere slobberwijntje, de Vinho Verde, omtoveren tot een goeie wijn, een echt goeie wijn. Niet wetend waar ik aan begon, maar gedreven door ambitie en een ´gut feeling´ dat het beter moest kunnen. “

Joost Rombouts blikt terug op zijn jaren als voorzitter, Isabel legt de gebiedende wijs uit, Bert De Coninck schenkt de glazen vol, Michiel ziet de verzorgingsstaat failliet gaan en pleit voor een tegenbeweging van burgerlijke filantropie en particuliere initiatieven. En natuurlijk vind je ook de agenda, praktisch Portugal-advies en nog veel meer.

Blik op Portugal is het maandblad van de NCA Portugal. NCA-leden krijgen het tijdschrift thuisgestuurd. Ook lid worden? Neem contact op met het secretariaat via info@ncaportugal.com. Vragen, opmerkingen of tips voor de redactie van Blik op Portugal? Stuur een mail naar redactie@ncaportugal.com.