Home Nieuws NCA-nieuws Blik op Portugal – We gaan golfen

Blik op Portugal – We gaan golfen

439

Het nieuwe nummer van Blik op Portugal staat in het teken van golf. Wat kan je bijvoorbeeld doen om blessures te voorkomen. Golfers doen op de baan vaak geen warming-up. Het is beter om het lichaam wel voor te bereiden op het echte werk, de kans op blessures wordt kleiner en je spieren worden warm genoeg om een goede swing te maken. Heidi Vingerhoed legt het uit.

Je leest ook het verhaal van de nieuwe NCA-penningmeester, Luc. Na een hectisch, werkzaam leven dat zich voornamelijk in het buitenland afspeelde, werd het tijd om het wat rustiger aan te doen. Luc Hautvast en zijn vrouw Laura verruilden twee jaar geleden Dubai voor een nieuw thuis in Portugal, dicht bij de golfbaan. Hun eerste échte thuis. “Je weet natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren, maar als je het mijn vrouw of mij vraagt, blijven we hier nog 20 jaar zitten. Ik doe nu bewust even rustig aan, maar op termijn denk ik dat ik graag weer een paar dagen per week zou willen werken. Eerst settelen, ik heb nu de kans om te kiezen wat ik echt leuk vind.”

Soms is het nodig om te doen alsof je goed kunt golfen. Netwerken, imagobuilding of gewoon indruk maken gebeurt immers voor een belangrijk deel op de ´course´. We kunnen je niet helpen aan de juiste slagtechniek, maar na het doorlezen van onze handleiding sta je vol vertrouwen, als een doorgewinterde pro op de baan (niet) te golfen.

Verder natuurlijk ook de vaste rubrieken zoals Praktisch in Portugal, er op uit, historisch Portugal en de planten van Patricia.

Blik op Portugal is het maandblad van de NCA Portugal. NCA-leden krijgen het tijdschrift thuisgestuurd. Ook lid worden? Klik hier, of neem contact op met het secretariaat via info@ncaportugal.com. Vragen, opmerkingen of tips voor de redactie van Blik op Portugal? Stuur een mail naar redactie@blikopportugal.com.