Home Nieuws Brand!

Brand!

552
Een kind brengt een heel groot deel van zijn leventje door op school. Dit vergt een grote hoeveelheid vertrouwen van ouders in het schoolpersoneel. Met dat vertrouwen moeten wij heel zorgvuldig omspringen. Natuurlijk ligt die verantwoordelijkheid voornamelijk bij een goede begeleiding in de ontwikkeling van de kinderen, zodat zij zich strakjes weten te redden in onze maatschappij. Naast deze verantwoordelijkheid is natuurlijk ook de veiligheid van de kinderen onmetelijk belangrijk. Geen wonder dat de overheid, met name scholen, strikte regels oplegt als het gaat over deze veiligheid. Er zijn een aantal wettelijke verplichtingen waar je als school aan moet voldoen

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelCarnaval
Volgend artikelBloeiende bomen
Wieteke Abram
Werkte als leerkracht voor een openbare Jenaplanschool en de Oranje Viermaster, en sinds vier jaar bij NOAP. 15 jaar in Portugal. Woont met Timo (13), Eva (11), hond Levi, paard Trovão, katten Mili en Timi en cavia Lizi in een huisje vlak bij Silves.