Home Maatschappij Interviews De Portugal Pioniers – Willem en Anne-Marie

De Portugal Pioniers – Willem en Anne-Marie

641
We zijn op bezoek bij Willem en Anne-Marie, Brabanders die in 1983 naar Portugal vertrokken om te kijken of ze daar een nieuw bestaan konden opbouwen. Willem bijt het spits af. “Leraar was ik. Ik gaf les op een middelbare school en had een vaste aanstelling. Maar al snel had ik het gevoel van, `no way!, over mijn lijk’, dit gaat het niet worden tot mijn 65e. Het is niet dat ik problemen had met de orde ofzo, maar ik was de inhoud kwijt. Je krijgt een klas, je leert ze wat, en dan weer een nieuwe klas en zo

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelInkomensherverdeling
Volgend artikelTsjakka!