Home Maatschappij Columns De samenleving maken we samen

De samenleving maken we samen

272
Het is tijd dat de overheid meer aandacht heeft voor samenwerking met burgers. Nationale regeringen pompen heel veel geld in de economie, in de hoop dat zich achter de coronadepressie weer een wolkeloze hemel zal openbaren. Ze besteden miljoenen euro’s aan het overeind houden van het bedrijfsleven zodat gedwongen ontslagen beperkt blijven, de koopkracht behouden blijft en faillissementen afgewend worden. Gemeentes wringen zich in allerlei bochten om hun begrotingen op peil te houden en tegelijkertijd een maatschappelijk, sociaal en cultureel pakket aan voorzieningen in de benen te houden. Via leningen blijft de bodem van de gemeentelijke schatkist onzichtbaar. Hoe terecht

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelPortugese jongeren drinken jong en riant
Volgend artikelSubsidie voor je huis
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.