Home Maatschappij De verbinding tussen Porto en Rotterdam

De verbinding tussen Porto en Rotterdam

835
Er zijn zoveel verschillen maar ook overeenkomsten tussen de havensteden Rotterdam en Porto. Misschien erg herkenbaar dat je in het eerste jaar Portugal van alles vergelijkt met de plek waar je vandaan komt. Wat maakt Porto bijzonder met Rotterdam als vergelijking? Porto heeft een dorps karakter. Verdwaal in de straatjes en laat je verrassen door prachtige, oude gebouwen, kerkjes en panoramische uitzichten. Een oude stad waar men aan details gedacht heeft en deze wil behouden. Vooral renoveren in plaats van platgooien. Een groot contrast met het supermoderne Rotterdam waar je bij elk bezoekje weer een ander hoog gebouw uit de

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelWeg van de heg
Volgend artikelPizza van Jamie
Avatar
Rotterdammer die vanwege de liefde in 2018 haar stad inruilde voor een plaatsje vlakbij Porto. Met haar artikelen wil ze haar lezers informeren, inspireren en motiveren. Van locals met een bijzonder verhaal tot aan mooie plekjes en levenswijzen. Goede initiatieven die een betere wereld & het welzijn van mens en dier bevorderen hebben haar aandacht.