Home Geld & Recht Financieel Delen is vermenigvuldigen

Delen is vermenigvuldigen

442
Delen is het nieuwe vermenigvuldigen. Het is mijn nieuwe slogan. Ik kan er enthousiast van worden. Hoewel ‘nieuw’? De gedachte om samen te delen om daar (financieel) voordeel uit te halen, is al heel oud en heeft vooral opgeld gedaan op het platteland.  Landbouwmechanisatiebedrijven bijvoorbeeld zijn vaak in het leven geroepen door een coöperatie van boeren die uit welbegrepen eigen belang tot de conclusie kwamen dat het beter is om maar één combine – of welke machine dan ook – te kopen en die met elkaar te delen, onderhouden én te exploiteren. Tegenwoordig is het hip om in Amsterdam-Zuid en

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelGap en Eni zien af van het exploratieproject naar olie in Aljezur
Volgend artikelNieuwe wet alojamento local
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.