Home Geld & Recht Duurzaamheid rendeert

Duurzaamheid rendeert

147
In aansluiting op mijn vorige ‘stukkie’ ga ik het nog maar weer eens een keer over duurzaamheid hebben. Tsja …., waar het hart vol van is, daar stroomt – in dit geval – de pen van over. Nog sterker gezegd: duurzaamheid is hét thema waar u en ik wakker van moeten liggen. Het gaat dan allerminst om een EU-klimaatakkoord alleen. Niet geheel toevallig sprak ik beroepshave begin dit jaar een toonaangevende institutionele belegger in Nederland over dit onderwerp. De man is voorzitter van de Commissie Duurzaam Financieren en Beleggen bij het Verbond van Verzekeraars en heeft, namens verzekerden en deelnemers

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelBrussel keurt nieuw Europees pensioenspaarplan goed
Volgend artikelBetalen via MB Way?
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.