Home Vrije tijd Cultuur Een verrassend bezoekje aan Viana do Castelo

Een verrassend bezoekje aan Viana do Castelo

406
Viana do Castelo is een gezellig stadje waar er voor elk wat wils is. Je vindt er een groen berglandschap, zee, rivier, haven en bezienswaardigheden. Een klein uurtje rijden vanaf Porto en je bent er al. Op een vrijdagmiddag nam mijn vriend spontaan de afslag naar deze stad. We dwaalden rond in het stadscentrum en bezochten haar prachtige kerk op een berg. De weg er naartoe is geen straf. Er is genoeg te zien en hoe noordelijker we rijden, hoe groener en heuvelachtiger het landschap wordt. De reistijd is niet veel langer dan menige autorit naar het centrum van Porto,

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelEuropese openbare aanklager
Volgend artikel16 reservoirs onder de 40%
Avatar
Rotterdammer die vanwege de liefde in 2018 haar stad inruilde voor een plaatsje vlakbij Porto. Met haar artikelen wil ze haar lezers informeren, inspireren en motiveren. Van locals met een bijzonder verhaal tot aan mooie plekjes en levenswijzen. Goede initiatieven die een betere wereld & het welzijn van mens en dier bevorderen hebben haar aandacht.