Home Terugblik Eerste Ondernemersborrel in Lissabon was een succes!

Eerste Ondernemersborrel in Lissabon was een succes!

434

Vrijdag 23 september vond in Lissabon de eerste ondernemersborrel plaats.

In Palacio Chiado, een uit de 18de eeuw daterend paleis waar kunst en gastronomie samenkomen, werd er tijdens de ondernemersborrel op 23 september nog een factor aan toegevoegd: oud-Hollandse gezelligheid.

De opkomst was groter dan waar wij als organisatie op hadden durven hopen. Het bleek al snel dat er genoeg om over te praten was; waar sommigen al vele jaren in Portugal wonen, zijn anderen net in dit prachtige land neergestreken. Er waren deelnemers die vanuit de Algarve naar Lissabon zijn gekomen en er een dagje Lissabon van hebben gemaakt. Een aantal anderen wonen in Lissabon of net daarbuiten. Ook de nieuwe Nederlandse ambassadeur in Portugal, Margriet Leemhuis, was aanwezig. Kortom, ondanks dat allen de Nederlandse achtergrond en de liefde voor Portugal met elkaar gemeen hadden, bleek de persoonlijke situatie voor iedereen anders en dit leidde tot interessante gesprekken en nieuwe inzichten. Er zijn kaartjes uitgewisseld, telefoonnummers toegevoegd, en wellicht ook nieuwe vriendschappen gesmeed.

Gezien het succes van de borrel, is het de intentie van de organisatie om de borrel in Lissabon met enige regelmaat te laten terugkeren op de agenda. De volgende staat reeds gepland op 18 november. Hopelijk tot dan!