Home Verhalen en interviews Columns Elkaar helpen waar mogelijk!

Elkaar helpen waar mogelijk!

492
Zakendoen met Portugezen gaat vaak net even anders dan zakendoen met Nederlanders. Dat is de reden waarom de redactie mij heeft gevraagd om maandelijks een inkijkje te geven hoe het er hier aan toe gaat en wat wij Nederlanders daarvan vinden. Daarnaast vind ik het leuk om wat te delen waar wij als Kamer van Koophandel tegenaanlopen. Mijn naam is Jearina Imanse. Ik ben 26 jaar en nu alweer ruim 15 jaar woonachtig in Portugal. Ik ben geboren in Katwijk aan Zee en op jonge leeftijd verhuisd naar Faro. Daarna ben ik verhuisd naar Lissabon om International Business en Control

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers