Home Geld & Recht Financieel FinTech

FinTech

282
De stap van Internet of Things naar Internet of Driving Forces is nabij. “Als eenmaal de menselijke drijfveren – welke dan ook – gekoppeld zijn aan internet, zal elke beslissing die iemand neemt, worden beïnvloed door een cognitief systeem. Een systeem à la IBM’s Watson bijvoorbeeld”. De uitspraak komt op het conto van Ginni Rometty (IBM’s topvrouw) en ze voegde eraan toe: “En onze levens zullen er beter door worden”.  Pats!, dacht ik, die durft! Of is haar uitspraak toch niet zo gewaagd? Laten we maar eens twee feiten op een rij zetten. De eerste is: Volgens Cisco (een wereldwijde

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelNiet zo gewone groentes
Volgend artikelHoeveel zal uw pensioen bedragen?
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.