Home Geld & Recht Financieel Game changer

Game changer

364
Als u deze column leest, zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer in Nederland alweer enkele weken voorbij en heb ik met pijn in mijn liberale hart… Groen Links gestemd. Om deze keuze enigszins te begrijpen, neem ik u mee naar het verhaal over de toren van Babel. Na de zondvloed bouwden Noach en zijn nakomelingen een toren. Daaromheen was het prettig wonen. Veilig ook. Iedereen sprak dezelfde taal, begreep elkaar. En als je toch verdwaalde, wees de toren die van ver zichtbaar was, je weer de weg terug. Invloeden van buitenaf werden geweerd; stel je voor dat je je

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelWandelen in Portimao
Volgend artikelMontijo krijgt rood
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.