Home Geld & Recht Genuine wealth

Genuine wealth

440
In de vorige editie van Blik op Portugal trof u onder de noemer van deze column een keiharde, kwantitatieve werkelijkheid aan. Voor de broodnodige variatie nu maar weer eens een ‘zweverig stukkie’. U bent gewaarschuwd … Als we het over welvaart hebben, doet welzijn niet meer ter zake, lijkt het soms wel. We weten allemaal allang dat alleen maar een financiële benadering van welvaart te beperkt is. Ons BBP, om het even of je het nu over Nederland of Portugal of welk ander land binnen de EU dan ook hebt, gaat al decennia alleen maar omhoog. Hoe fijn is dat?

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelNieuw kentekenbewijs voor voertuigen
Volgend artikelLessen op TV vanaf 20 april
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.