Home Nieuws NCA-nieuws Het kindertehuis Bom Samaritano in Alvor heeft uw hulp nodig

Het kindertehuis Bom Samaritano in Alvor heeft uw hulp nodig

1565

Een van de doelstellingen van de NCA Portugal is het inzamelen van geld en goederen voor hulpbehoevende kinderen in Portugal. Daarom sponsort de NCA al ettelijke jaren het kindertehuis Bom Samaritano in Alvor.

Het blijkt nu dat de kinderen van het tehuis grote nood hebben aan een betere gezondheidszorg. En daar kunnen we samen iets aan doen. Het NCA-bestuur regelde voor de kinderen een Collectieve Ziektekostenverzekering. Daarmee kunnen ze in principe naar iedere arts, kliniek of behandelaar in de buurt, waar ze snel en goed behandeld worden. Het kindertehuis ligt vlak naast het ‘Hospital Particular’ in Alvor. Het HPA heeft al toegezegd om de eigen bijdrage van de kinderbehandelingen voor haar eigen rekening te nemen.

Wordt u ook sponsor van het kindertehuis?

Voor een bedrag van 20 euro per maand helpt u de kinderen aan een goede ziektekostenverzekering. U kunt voor 1, 2 of meerdere jaren sponsorouder worden. Neem snel contact op met de NCA voor meer informatie of om u aan te melden als sponsorouder, via e-mail op info@ncaportugal.com.

Namens de kinderen willen wij u graag alvast heel erg bedanken voor uw bijdrage!