Home Nieuws Activiteiten Hoe was de make-up webinar?

Hoe was de make-up webinar?

353
make up

Vrijdag 5 februari – De workshop praktische make up tips door professional make-up artist Judith van de Loo. Een verslag van 1 van de enthousiaste deelnemers:

Gewapend met een tafel met net aangeschafte make-up attributen schaar ik me achter de computer.

Het vrolijke gezicht van Judith, haar model Nelleke en een grote diversiteit aan vrouwen in beeld en ik druk rechtsboven op het knopje om Judith en Nelleke volledig in beeld te krijgen.

We krijgen helaas geen blik op de make-up tafel van Judith maar gezien alle materialen die ze tevoorschijn tovert, stel ik me voor dat het wel een hele grote tafel moet zijn.

Beginnend bij de wenkbrauwen, ik onderwerp die van mij aan een strenge blik. Een borsteltje omhoog, even passen en meten met behulp van twee penseeltjes, een lichte basiskleur over het hele oog, het oog in drieën verdelen, streepje hier, een blendje daar…. en kijk eens aan hoe Nelleke steeds frisser de camera inkijkt en ik wanhopiger in die van mij.

Ik ga over tot het maken van aantekeningen want al die handelingen ben ik rap vergeten. Ik, die het aanbrengen van de eyeliner en de mascara tijdens het autorijden, tot een kunst verheven heb. Een lichte touch van foundation, een tipje concealer, let op de rouge niet te fel, voor je het weet zie je eruit als Pipo. Lipglossje erop en hoppelepop, klaar is Judith.

Het is jammer dat de bars dicht zijn want Nelleke kan met dit eindresultaat meteen mooi op stap….. waaaa dat willen wij ook !!! Gelukkig geeft Judith ook persoonlijke adviezen en voor 65€ (excl km) komt ze bij je langs. Als je NCA Portugal lid bent, tenminste.

Voor meer informatie:

Website: https://judithvandeloo.com/

Instagram: https://www.instagram.com/judith.vandeloo/

Email: make.up.judith@gmail.com