Home Nieuws Internationaal transport naar Portugal

Internationaal transport naar Portugal

206

– advertorial –

Wanneer je vaak zaken doet met bedrijven in Portugal zal het ongetwijfeld voorkomen dat je moet transporteren van of naar Portugal. Ondanks dat Portugal niet op een extreem grote afstand ligt, komt er toch aardig wat kijken bij zo een transport. Zo is het belangrijk dat de chauffeur op de hoogte is van lokale wet- en regelgeving, de Portugese taal spreekt en de cultuur kent. Bij TransHeroes hebben ze vervoerders die voldoen aan al deze punten. Dankzij de onafhankelijke positie van TransHeroes kunnen ze een hoge kwaliteit leveren voor een voordelige prijs. Omdat TransHeroes opereert als expediteur, zijn ze niet afhankelijk van de beschikbaarheid van materieel. Dit zorgt er voor dat er altijd een passende oplossing is voor een vraagstuk.

Naast het reguliere wegtransport is het mogelijk om te vervoeren middels een spoedtransport, speciaal transport of koeltransport. Wanneer de goederen snel op de bestemming moeten zijn, kiest TransHeroes voor een koerier in plaats van een reguliere transporteur. Zo worden goederen altijd volgens afspraak geleverd bij de klant. Wanneer het een spoedtransport betreft kan er al binnen 3 uur een koerier voor de deur staan om de goederen op te halen.

Ook beschikt TransHeroes over een eigen douaneafdeling die alle benodigde documenten en ontheffingen kan verzorgen. Zo kan het voor een speciaal transport bijvoorbeeld nodig zijn om ontheffingen te hebben voor het transport. De interne douaneafdeling kan dit snel en voordelig opstellen. Tot slot is het bij TransHeroes zelfs mogelijk om te kiezen voor een zeevracht transport. In sommige gevallen kan een zeevrachtzending naar Portugal stukken goedkoper zijn dan regulier wegtransport. Ook is dit een meer milieubewustere keuze.

Op de website van TransHeroes kan je eenvoudig een offerte aanvragen voor het transport. Ook kan je daar live chatten met een specialist die graag je vragen beantwoord.