Home De Mens achter de NCA De NCA introduceert tijdens de haringparty de Kidsclub!

De NCA introduceert tijdens de haringparty de Kidsclub!

401

NCA Kidsclub

Activiteiten voor alle Nederlandstalige kinderen vanaf 4 t/m 14 jaar. De NCA organiseert al veel evenementen maar daar komen nu minimaal 4 bij speciaal voor de jonge leden van 4 t/m 14 jaar.

In het verleden zijn op incidentele basis al wel een paar activiteiten voor deze groep georganiseerd. Vanaf de haringparty op 26 juni aanstaande is er dus een heuse Kidsclub in Portugal die zich richt op kinderen tussen de 4 en 14 jaar en organiseert minimaal 4 verschillende activiteiten per jaar. Iedereen in deze leeftijdscategorie is welkom om deel te nemen aan deze activiteiten.

Algarve met kinderen

Het doel van de NCA Kidsclub is om voor de kinderen leuke en leerzame activiteiten te organiseren die hen aanspreken. Daarnaast willen wij ook met elkaar, kinderen en ouders, plezier hebben. Graag zien we jullie regelmatig bij onze activiteiten.

De Kidsclub wordt door Lisa Geurse, geheel op vrijwillige basis opgezet, te beginnen met een speurtocht door Krazy World tijdens de haringparty, met een heuse prijsvraag waar niemand kan verliezen!

Tijdens de speciaal door NCA opgezette speurtocht kunnen de ouders natuurlijk mee maar dat hoeft niet. Er zijn vrijwilligers om de kinderen te begeleiden.

De speurtocht start om 15.30 uur bij de NCA stand en er zijn geen kosten aan verbonden. Graag van te voren je kind en/of kinderen opgeven voor de speurtocht.

Wanneer         Tijdens de haringparty 26 juni a.s.
Waar               Krazy World
Start               15.30 uur

Wie is Lisa?

kinderen in de Algarve

Mijn naam is Lisa Geurse, ik ben getrouwd met Bart en we hebben een vijfjarige dochter, Sophie. Twee jaar geleden hebben wij het roer omgegooid en zijn wij naar Portugal verhuisd. Wij hebben een oude Quinta in Boliqueime gekocht en deze geheel gerenoveerd naar een huis voor onszelf en 4 vakantiehuisjes voor verhuur. Naast het runnen van ons verhuurbedrijf vermaak ik mijzelf door te zwemmen, fietsen, wandelen, yoga, activiteiten met mijn dochter en uiteraard genieten van een Portugees wijntje. Zelf ben ik graag buiten in de natuur en vind het belangrijk dat Sophie veel buiten is. De Algarve is de juiste plek ervoor!

Speurtocht voor kinderen

Mijn eerste activiteit is bij de Haringparty d.d. 26 juni. Vanaf 15.30 kunnen kinderen zich melden bij de NCA tafel om met mij een speurtocht te gaan doen terwijl ouders lekker kunnen haring happen! J

Tot dan,

Lisa