Home Geld & Recht Financieel Klimaat

Klimaat

600
Houdt u zich (in Portugal) bezig met de ‘klimaatdoelstellingen van Parijs’? In heel veel media is het een hot item. Rijksoverheden hebben er hun mond van vol, maar krijgen het – op hun eentje – niet voor elkaar. Hoofdkantoren van veel industrieën en van financiële instellingen beloven veel – vooral om gunstige, fiscale vestigingsklimaten te bemachtigen – maar doen niets meer dan het allernoodzakelijkste. U en ik als gewone burgers en – naar ik aanneem – kleinere, lokale ondernemers in Nederland of Portugal, zijn aan zet. En dat meen ik serieus. Als u, als ik, die doelstellingen niet serieus neemt,

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelMuziek of kabaal?
Volgend artikelAutorijden met slippers, mag het of niet?
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.