Home NCA Portugal Het bestuur

Het bestuur

De statuten en het interne reglement zijn vastgelegd. De oprichting is gepubliceerd in de Portugese staatscourant ‘Diário da República’ van 12 mei 2005.

Op dit moment bestaat het bestuur uit:Joost Rombouts, voorzitter
Joost Rombouts, ondernemer met veel kennis en ervaring in marketing en public relations én een mooie carrière in de Europese IT wereld bij bedrijven als Microsoft en HP. Sinds 1996 woont Joost samen met zijn vrouw Marijke in de Algarve. Hij slaat net zo graag een balletje op de golfbaan als een akkoord op zijn gitaar.


Jos de Raaij, penningmeester
Jos de Raaij, woont sinds 2010 met plezier in Carvoeiro. Heeft daarvoor in acht landen – van Nederland via Honduras, Angola, Nederland, Brazilië, Italië, Nederland, Amerika, Engeland, Luxemburg naar Portugal – bij enkele multinationals verschillende financiële functies uitgeoefend. Is nu nog commissaris bij een schoenen- en een cosmeticabedrijf. Heeft dus een goede opleiding gehad voor het penningmeesterschap bij de NCA.


Corien den Ouden, secretaris
Corien den Ouden, geboren in Houten, woont sinds 2016 in de Algarve. Zij werkte jarenlang als marketeer en project manager in de internationale event business. Zij is ondernemend ingesteld en een echt mensen-mens. Deze kwaliteiten past ze hier toe in haar functie als consultant bij Engel & Völkers Albufeira, waar zij haar klanten begeleidt in het vinden van hun droomhuis in de Algarve.


Margaret Krijnen
Als zevenjarige droomde ze ervan om in Portugal te gaan wonen ‘wanneer ze later groot was’. Zeven jaar geleden werd de daad bij het woord gevoegd. Met haar achtergrond in de medische & zorghoek en het (farma)bedrijfsleven is Margaret Alegria Health begonnen. Ze woont met partner, twee kinderen, vier honden, drie katten, een hamster en een vis in Portimão.


Edwin Geelen
Edwin Geelen (1963) woont sinds 2016 in de Algarve. Verzorgde patiënten in België en verzorgt nu, samen met zijn vrouw Yolanda, gasten in hun B&B. Is daarnaast ook nog event-organisator en zanger (in spe).


Bruno Fermin Melo
Geboren in Zeist, maar doorliep de lagere school in Lissabon, waar hij later ook rechten ging studeren, met specialisatie in Portugees onroerend goedrecht en internationaal erfrecht. Heeft sinds 2006 een eigen advocatenpraktijk in de Algarve.