Home NCA Portugal Het bestuur

Het bestuur

De statuten en het interne reglement zijn vastgelegd. De oprichting is gepubliceerd in de Portugese staatscourant ‘Diário da República’ van 12 mei 2005.

Op dit moment bestaat het bestuur uit:Margaret Krijnen, voorzitter
Als zevenjarige droomde ze ervan om in Portugal te gaan wonen ‘wanneer ze later groot was’. Zeven jaar geleden werd de daad bij het woord gevoegd. Met haar achtergrond in de medische & zorghoek en het (farma)bedrijfsleven is Margaret Alegria Health begonnen. Ze woont met partner, twee kinderen, vier honden, drie katten, een hamster en een vis in Portimão.


Joost Rombouts
Joost Rombouts, ondernemer met veel kennis en ervaring in marketing en public relations én een mooie carrière in de Europese IT wereld bij bedrijven als Microsoft en HP. Sinds 1996 woont Joost samen met zijn vrouw Marijke in de Algarve. Hij slaat net zo graag een balletje op de golfbaan als een akkoord op zijn gitaar.


Edwin Geelen
Edwin Geelen (1963) woont sinds 2016 in de Algarve. Verzorgde patiënten in België en verzorgt nu, samen met zijn vrouw Yolanda, gasten in hun B&B. Is daarnaast ook nog event-organisator en zanger (in spe).


Bruno Fermin Melo
Geboren in Zeist, maar doorliep de lagere school in Lissabon, waar hij later ook rechten ging studeren, met specialisatie in Portugees onroerend goedrecht en internationaal erfrecht. Heeft sinds 2006 een eigen advocatenpraktijk in de Algarve.