Home Nieuws Oh jee, het is weer zomervakantie!

Oh jee, het is weer zomervakantie!

692
Voor wie schoolgaande kinderen heeft, betekent de lange zomervakantie in Portugal vermaak voor ruim twee maanden bedenken. Een poosje kunnen ze zelf nog wel verzinnen wat ze kunnen doen, maar dat is er na een tijdje ook vanaf. We vervelen ons! Wat gaan we doen? Mijn top van tien (zomer)activiteiten met kinderen Het strand De Algarve staat natuurlijk bekend om haar prachtige stranden. Vanuit heel Europa stromen de toeristen toe om daarvan te genieten. De nummer 1 activiteit voor jong en oud. Surf, stand-up paddle, zeilen en kajak De Algarviaanse kust is ideaal voor allerlei wateractiviteiten. Er zijn verschillende surfscholen

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelWeet welk vignet u achter de voorruit van uw auto moet hebben
Volgend artikelHete lucht uit Noord-Afrika
Wieteke Abram
Werkte als leerkracht voor een openbare Jenaplanschool en de Oranje Viermaster, en sinds vier jaar bij NOAP. 15 jaar in Portugal. Woont met Timo (13), Eva (11), hond Levi, paard Trovão, katten Mili en Timi en cavia Lizi in een huisje vlak bij Silves.