Home Maatschappij Columns Onbetaalbare tijd

Onbetaalbare tijd

139
Voor mijn eerste column in het nieuwe jaar geef ik graag het woord aan Paljas. Deze clowneske ghostwriter is mijn alter ego die in de huid kruipt van één van de bekendste vogelverschrikkers van Europa. Hij veroorlooft het zich met zijn losse verteltrant keihard uit te halen naar het establishment. Al eeuwenlang. Hij reïncarneert zich keer op keer. Ook nu weer. Speciaal voor u. “Ik heb mij nooit de tijd gegund om van mijn pensioen te genieten. Niets doen ligt mij niet. Ik ben op aarde om te observeren, te becommentariëren, mensen een spiegel voor te houden. Pensioen? Het woord

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelVerlenging noodtoestand en nieuwe maatregelen
Volgend artikelAlojamento Local voor vogels
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.