Home Nieuws Activiteiten Ontdek, Beleef en Love Lissabon met de E-bike Riverside toer!

Ontdek, Beleef en Love Lissabon met de E-bike Riverside toer!

198
fietsen Lissabon

Datum: 21 mei
Tijd: 10 uur
Locatie: Lissabon, locatie wordt nog doorgegeven
Prijs: NCA leden: €35, niet-leden: €40

Ondek Lissabon per E-bike

Ontdek Lissabon op een E-bike met nederlandstalige gids! Het is de beste manier om de stad te ontdekken en tevens  krijg je Insider tips over waar te eten en wat te doen.

In korte tijd krijg je een perfect beeld van deze geweldige stad. De enthousiaste, Nederlandstalige gids laat je ‘zijn’ Lissabon zien! Je zult niet de eerste zijn die na deze fietstocht door Lissabon, zijn hart verliest aan het prachtige Lissabon.

Wat kan je verwachten van deze fietstour door Lissabon?

Tijdens deze 3 uur durende fietstour fiets je in een klein gezelschap langs een aantal hotspots van Lissabon. De Lissabon Riverside Fietstour vertrekt vanuit het centrum langs de rivier naar het historische Belém. De fietstocht volgt op een ontspannen tempo langs de rivier. In Belém leer je prachtige monumenten kennen.

Na deze korte stop wordt het centrum van Lissabon ontdekt, waar de gids je alle mooie highlights zal laten zien. Deze fietstour vermijdt de bekende 7 heuvels van Lissabon waardoor de route ten alle tijden vlak blijft.  Uiteindelijk eindigt de Riverside fietstour weer in het oude centrum.

Wat kost deze leuke fietstrip  in Lissabon?

Leden: €35, niet leden €40, dit is inclusief E-bike.

Lid worden van de Nederlandstalige Club in Portugal?

Wil jij ook mandelijks (10x) ons prachitge maandblad ontvangen? en/of genieten van andere leuke voordelen die het lidmaatschap biedt? Voor maar €60 ben je al een jaar lid! We sturen het blad ook binnen de EU. Alle voordelen op een rijtje.