Home Geld & Recht Onzekerheid is de nieuwe norm

Onzekerheid is de nieuwe norm

326
Volgens Herman Toch – hoogleraar aan de universiteit van Leuven (België) – leven we in een ‘verandering van tijdperk’. En dat reikt nog wel even een stukje verder dan een ‘tijdperk van verandering’. “We zullen ons zelf volledig moeten herdenken”, aldus Toch die zonder aarzeling benoemt waar onze samenleving volgens hem momenteel mee te kampen heeft. Herman Toch heeft een populair boek op zijn naam staan ‘Happy Profit’. Een ‘must read’ voor iedereen die in zijn hart aanvoelt dat ‘het zo niet langer kan’, maar met zijn hoofd nog volop in de productie- en consumptiesamenleving zit en aan de verworvenheden

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelLissabon topstad
Volgend artikelNieuwe regels en termijnen voor schoonmaak van bossen en terreinen
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.