Home Maatschappij Columns Onzin of toch niet?

Onzin of toch niet?

803
Het lijkt deze winter kouder dan voorgaande jaren, en dat zorgt ervoor dat ik alleen voor het hoognodige de deur uitga en daardoor mijn inspiratiebronnen om een verhaaltje te schrijven mis. Ik zit dus meer binnen bij m’n warme houtkacheltje en verwen mezelf wat vaker met muziek en een goed glas rode wijn en wat tuinkruiden. Ik wil dan nog weleens weg zwijmen in melancholie en de hang naar vroeger, en daar is ook altijd wel wat over te schrijven. M Meestal zet ik een beginnetje op papier, dan komt de rest vanzelf. Tot ik opeens dacht, ik zit helemaal

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelDe Portugal Pioniers – Arnold en Sjoukje
Volgend artikelKlachten over kredieten
Geboren in Vlaardingen in een groot gezin, woont sinds 2000 in de Algarve. Ondanks - of dankzij - het jarenlang runnen van een Banketbakkerij in Nederland is zijn echte passie het werken met chocolade. Kritisch, cynisch maar een ras-optimist.