Home Geld & Recht Over ‘daar en dan’

Over ‘daar en dan’

343
Van ruilen komt huilen. Vaak is dat zo, maar nu even niet. De ruil waar ik op doel is een duivelspact en vindt plaats in een droom. In die droom laat minister Koolmees de strakke teugels van het toezicht op pensioenfondsen vieren en trotseert Klaas Knot c.s. pensioenkortingen van de baan! Natuurlijk wil Koolmees daarvoor iets terug. En dat kan. De geharnaste vakbondsmannen en -vrouwen die over het nieuwe pensioenstelsel gaan, nemen onvoorwaardelijk en definitief afscheid van hun zekerheidssyndroom. Exit de alles en iedereen in zijn wurggreep houdende zekerheidsfixatie. Naar verluidt zijn de pensioenonderhandelaars van de vakbonden tot zo’n ruil

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelDe zomer is nabij
Volgend artikelEindelijk zomer!
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.