Home Publicaties Blik op Algarve

Blik op Algarve

De NCA-zomereditie

“Blik op Algarve”, een uitgave van de NCA Portugal, verscheen in 2021 alweer voor de elfde keer en is een mooie aanvulling op ons magazine “Blik op Portugal”, welke 10 keer per jaar verschijnt. Deze zomereditie is bedoeld voor de Nederlandstalige toerist. Een uniek blad, het enige 100% Nederlandstalige blad dat er echt toe doet in de Algarve.

We nemen je mee van de uiterste Westkust Cabo de São Vicente, tot aan het oostelijke deel van de Algarve, Vila Real de Santo António en Monte Gordo. Je vindt er ook wetenswaardigheden over allerhande andere zaken, tips over het verkeer, de wegen, wat en waar eten en drinken, evenementen en activiteiten.

Wil je ook de “Blik op Algarve” ontvangen? Word lid van de NCA en je ontvangt het blad per post thuis. Het blad is ook gratis mee te nemen gedurende de maanden mei tot oktober op diverse plekken in de Algarve.

Ben je geen lid, of niet in de Algarve in de zomermaanden, maar wil je wel de “Blik op Algarve” ontvangen? Voor €12,50 sturen we onze zomereditie met de post naar je toe. Stuur een mailtje naar info@ncaportugal.com of neem contact op met het secretariaat via (+351) 282 353 333.

Adverteren

De “Blik op Algarve” (formaat A4, 56 pagina´s, bereik 50.000) wordt jaarlijks uitgegeven en verspreid over de hele Algarve. NCA-leden krijgen hun exemplaar toegestuurd per post.

Voor informatie over adverteren, de tarieven en mogelijkheden neem je contact op met:

Uitgever
Capslock Lda.
Sabine Seys – sabine@caps.pt –  (+351) 968 143 768