Home Publicaties Blik op Algarve

Blik op Algarve

De NCA-zomereditie

“Blik op Algarve”, een uitgave van de NCA Portugal, verscheen in 2018 alweer voor de achtste keer en is een mooie aanvulling op ons magazine “Blik op Portugal”, welke 10 keer per jaar verschijnt. Deze zomereditie is bedoeld voor de Nederlandstalige toerist. Een uniek blad, het enige 100% Nederlandstalige blad dat er echt toe doet in de Algarve.

In deze glossy nemen we je mee van de uiterste Westkust Cabo de São Vicente, tot aan het oostelijke deel van de Algarve, Vila Real de Santo António en Monte Gordo. Je vindt er ook wetenswaardigheden over allerhande andere zaken, tips over het verkeer, de wegen, wat en waar eten en drinken, evenementen en activiteiten.

Wil je ook de “Blik op Algarve” ontvangen? Word lid van de NCA en je ontvangt het blad per post thuis. Het blad is ook gratis mee te nemen gedurende de maanden mei tot oktober op diverse plekken in de Algarve.

Adverteren

De “Blik op Algarve” (formaat A4, 52 pagina´s, oplage 25.000 exemplaren) wordt jaarlijks uitgegeven en verspreid vanaf mei tot oktober 2018 over de hele Algarve. NCA-leden krijgen hun exemplaar toegestuurd per post.

Voor informatie over adverteren, de tarieven en mogelijkheden neem je contact op met:

Nelly van de Weijer
E-mail: nelly@ncaportugal.com
Telefoon: (+351) 910 384 951