Home Publicaties De Portugal Gids

De Portugal Gids

Hét naslagwerk voor de Nederlandstaligen in Portugal

De Portugal Gids wordt jaarlijks uitgegeven en bevat gegevens van ruim 600 Nederlandstalige leveranciers en dienstverleners in Portugal. De Portugal Gids van de NCA is de enige gids in zijn soort in Portugal en wordt door nagenoeg elke Nederlandstalige in Portugal als naslagwerk gebruikt.

De Portugal Gids van de NCA is dé hulp voor residenten, starters en vakantiegangers om uit te zoeken waar u in de Nederlandse taal geholpen kunt worden.
U kunt De Portugal Gids bestellen per e-mail info@ncaportugal.com. De kosten inclusief verzending bedragen 9,95 euro. Deze gids is niet volledig en wij stellen het bijzonder op prijs als u verbeteringen of aanvullingen aan ons wilt doorgeven.

Adverteren

De Portugal Gids (formaat A5, meer dan 200 pagina´s, oplage 5000 exemplaren) wordt jaarlijks uitgegeven en bevat gegevens van honderden Nederlandstalige leveranciers en dienstverleners in Portugal. De Portugal Gids van de NCA is de enige gids in zijn soort in Portugal en wordt door nagenoeg elke Nederlandstalige in Portugal als naslagwerk gebruikt. Naast de papieren gids verschijnt deze nieuwe uitgave ook online op de NCA website.

Voor informatie over adverteren, de tarieven en mogelijkheden neem je contact op met:

Uitgever
Capslock Lda.
Sabine Seys – sabine@caps.pt –  (+351) 968 143 768

Rubrieksvermelding

De meest eenvoudige manier om een vermelding in De Portugal Gids te verkrijgen is om het formulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met het secretariaat.