Home Wonen Onderwijs Samen staan we sterk! Steun en toeverlaat; Stichting NOB

Samen staan we sterk! Steun en toeverlaat; Stichting NOB

655
Al ruim vijfentwintig jaar worden Nederlandse dag- en NTC-scholen gesteund door de Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland; sNOB. In opdracht van het Ministerie van OCW zorgt sNOB ervoor dat kinderen in het buitenland kwalitatief goed Nederlands onderwijs aangeboden krijgen, door wereldwijd goed Nederlands onderwijs mogelijk te maken. Zo blijven Nederlandstalige kinderen in het buitenland aangesloten bij het Nederlandse onderwijs. In 1980 werd besloten om de verschillende vormen van Nederlands onderwijs in het buitenland financieel te ondersteunen. Om hiervoor één helder aanspreekpunt te hebben, heeft het Ministerie van OCW de Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (sNOB) als enige intermediaire

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelSeksuologie
Volgend artikelDe Nederlandse Driekleur
Wieteke Abram
Werkte als leerkracht voor een openbare Jenaplanschool en de Oranje Viermaster, en sinds vier jaar bij NOAP. 15 jaar in Portugal. Woont met Timo (13), Eva (11), hond Levi, paard Trovão, katten Mili en Timi en cavia Lizi in een huisje vlak bij Silves.