Home Geld & Recht Samen!

Samen!

330
Mijn goede voornemen voor 2019 is: SAMEN! Samen is niet alleen, en dat alleen al maakt het aantrekkelijk voor mij. Samen betekent (uit)delen van je individuele talenten. En dat schept voldoening. Sinds kort geef ik les op Hogeschool Windesheim in Zwolle en ja …., ik ontdek dat het delen van kennis en ervaring heel waardevol kan zijn in iemands leven. Bovendien ook nog eens heel bevredigend. Dat gezegd hebbende, zijn er ook goede economische redenen om ‘SAMEN’ te verheffen tot hét Leitmotiv voor ons denken, handelen en doen. In weerwil van de nadruk die onze samenleving legt op individuele ontwikkel-,

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelEuphorbia’s
Volgend artikelIn 2019 nieuwe regels voor zelfstandigen
Michiel Huisman
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.