Home Nieuws Activiteiten Sinterklaasintocht Lissabon op 30 november 2019

Sinterklaasintocht Lissabon op 30 november 2019

82

SINTERKLAAS IN LISSABON!

Sinterklaas en zijn pieten komen ook dit jaar weer naar Lissabon!

Op zaterdag 30 november komen zij aan met de boot, de Westenwind, bij de Doca de Alcântara. Vanaf 13.45 uur kunnen wij de Sint en zijn pieten daar verwelkomen.

Nadat de Sint en zijn pieten van boord zijn gegaan, lopen we gezamenlijk naar de Dock’s Club waar het verdere programma plaatsvindt (adres: Rua da Cintura do Porto de Lisboa 226, 1200-109 Alcântara, Lissabon).

U kunt de kadootjes die Sinterklaas meegebracht heeft vanaf 13.00 uur inleveren bij Dock’s Club. Ze moeten duidelijk voorzien zijn van voor- en achternaam, zodat de pieten goed hun werk kunnen doen. De Sint heeft besloten dat het kado maximaal Euro 15,- per kind mag zijn, en heeft rekening gehouden met de grootte en het gewicht zodat het in de zak van Sinterklaas past.

U betaalt bij de ingang de entreeprijs. Deze is:
voor leden: 5 euro per volwassene, 2 euro per kind
voor niet-leden: 8 euro per volwassene, 4 euro per kind

De consumpties zijn voor eigen rekening. U kunt bier, wijn, frisdrank en water verkrijgen voor de prijs van 5,00 euro per 2 consumpties. In verband met het altijd aanwezige probleem van wisselgeld is het alleen mogelijk de drankjes per 2 (of een veelvoud daarvan) te bestellen.

Wij zouden het fijn vinden als u ons, uiterlijk dinsdag 26 november a.s., per mail laat weten met hoeveel personen u naar het sinterklaasfeest komt. Graag het aantal volwassenen en het aantal kinderen vermelden en of u lid bent van de Nederlandse Vereniging Lissabon.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martelle Korst, 962681153 of Jolanda Luijckx 969859525.

Ons e-mailadres is info@nvlissabon.com

Graag tot 30 november!

De Sinterklaascommissie